Näöntarkastus

Näöntarkastus ja näkötutkimukset

Meiltä saat kätevästi näöntarkastukset, näkötutkimukset, silmänpainemittaukset, karsastusmittaukset sekä tarvittavat näkötodistukset samasta paikasta. Varaa aikasi kätevästi verkossa varauspalvelumme kautta. Jos kaipaat lisätietoja, soita meille – autamme mielellämme!

PALVELUHINNASTO

Optikon näöntarkastus ja näkötutkimus 39 €
Optikon näöntarkastus opiskelijalle 18 €
Silmänpaineen mittaus 5 €
Työnäkötutkimus 29 €
Todistus näkökyvystä 12 €
Piilolinssit: perustutkimus ja opetus 50 €
Piilolinssit: tutkimus 30 €

Näöntarkastus

Näöntarkatuksen avulla on helppo selvittää laseihisi tarvittavat vahvuudet. Säännöllinen näöntarkatus on myös tärkeä osa silmien hyvinvointia ja näkömukavuutta. Optikolle kannattaa varata aikaa viimeistään siinä vaiheessa, kun lähelle näkeminen alkaa vaikeutua.

Näöntutkimus

Hyvä näkötutkimus on onnistuneen lasiratkaisun perusta. Meille on tärkeää investoida ajanmukaisiin ja laadukkaisiin tutkimuslaitteisiin, joilla pystymme tarjoamaan asiakkailemme korkeatasoisia näönhuoltopalveluita. Lisäksi pidämme huolen ammattiosaamisestamme jatkuvilla kursseilla ja koulutuksilla. Optometristimme suorittaa aina perusteellisen kohdan näöntutkimuksen, johon kannattaa varata aikaa noin 45 min.

Silmänpainemittaus

Silmänpainemittaus on välttämätön osa näkötutkimusta. Se antaa tarvittavaa lisäinformaatiota mahdollisia silmälääkärin jatkotutkimuksia varten.

Enpä taida enää muualla käydä. Laatua, ammattitaitoa ja loistavaa asiakaspalvelua!

Silmänpohjakuvaus

Silmänpohjakuvaus antaa optikolle tärkeää lisäinformaatiota muun muassa mahdollisesta silmänpainetaudista. Kuvaus tuo lisäarvoa näkötutkimukseen ja mahdollistaa aikaisemman jatkohoitoon lähettämisen. Teemme myös sarveiskalvon ja silmän etuosan kuvauksia.

Silmälääkäriyhteistyö

Jos huomaamme silmissä jatkotutkimuksen tarvetta, teemme lähetteen silmälääkärille. Käytössämme on Optofokus-lähetejärjestelmä, jonka kautta olemme yhteistyössä Medilaser-silmälääkäreiden kanssa.