Harrastelasit

ÄLÄ ANNA NÄÖN HAITATA HARRASTUSTA

Harrastit sitten urheilua, pelaamisesta tai jotain aivan muuta, älä anna näön haitata harrastamista, vaan hanki itsellesi hyvät harrastelasit.

Oman harrastuksensa kautta optometristimme Jarkko on perehtynyt erityisesti pyöräilyyn liittyvään urheilunäkemiseen. Valikoimissamme on laaja maallisto Rudy Project ja Oakley urheilulaseja.

Urheilulasit

Eri urheilulajit asettavat erilaisia vaatimuksia näkökyvylle, oli kyse sitten nopeasti liikkuvien objektien näkemisestä tai haastavista olosuhteista, kuten lumesta, sumusta, häikäisevästä auringonpaisteesta. Valikoimissamme on tarjolla laadukkaita urheilulaseja, jotka tuovat parasta näkömukavuutta suorituksiisi!

E-sportlasit

Niin ammattimainen e-urheilu kuin intensiivinen harrastepelaaminenkin ovat näkemiselle iso haaste. Silmän lihasten toimintahäiriöt eli karsastukset sekä erilaiset taittovirheet voivat häiritä merkittävästi keskittymistä ja vaikeuttaa pelaamista. Kohteen epätarkkuus tai kuvan hämärtyminen voi johtua myös silmän pinnan kuivumisesta. E-urheilulasien sinisen valon suodatus parantaa kontrastia, rauhoittaa silmiä ja lisää siten myös näkömukavuutta pelin aikana. Optometristimme auttavat sinua löytämään ratkaisun parantamaan pelisilmääsi!

Näyttöpäätelasit

Näyttöpäätelasit kulkevat monella nimellä; päätelasit, tietokonelasit, blue blocker silmälasit, sinivalolasit tai sinistä valoa suodattavat lasit. Ne ovat lasit, jotka auttavat silmiäsi tarkentumaan paremmin katsoessasi tietokoneennäyttöä. Blue blocker -lasit myös suodattavat haitallisen sinisen valon. Näyttöpäätelasit ovat tarvittava lisä ihmiselle, joka viettää monta tuntia päivästä tietokoneen ääressä. Meillä on pitkä kokemus erilaisista linsseistä, jotka soveltuvat parhaiksi päätelaseiksi.