Piilolinssit

PAREMPI NÄKÖ ILMAN LASEJA

Piilolinssit tuovat vaihtelua silmälasien käyttäjän tyyliin ja mahdollistavat vapaamman liikkumisen esimerkiksi urheiluharrastusten parissa. Piilolinssien laaja valikoima ulottuu kertakäyttöisistä pidempiaikaisiin piilolinsseihin, joiden vaihtoväli vaihtelee tyypistä riippuen kuukaudesta jopa vuoteen. Kehittynyt teknologia on tuonut piilolinssit myös herkkäsilmäisten ja moniteholinssejä tarvitsevien käyttöön.

Piilolinssit tulee valita aina huolellisesti käyttäjän mukaan. Kaikki optikkomme ovat laillistettuja piilolasioptikkoja ja tarjoavat apua mm.n  piilolinssisovituksissa.

Valikoimissamme on mm. CooperVision- ja Alcon- (ent.Ciba Visionin) kertakäyttöpiilolaseja, kuukausipiilolaseja ja jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä.

Piilolinssikontrolli

Piilolinssitarkastus eli piilolinssikontrolli  on piilolinssien käyttäjille tehtävä toimenpide, jossa optometristimme tarkastaa silmiesi terveydentilan ja varmistaa, että nykyinen piilolinssityyppi on edelleen sopiva silmillesi. Samalla varmistetaan, että piilolinssien voimakkuus vastaa nykyistä näönkorjaustarvettasi ja, että näet käyttämilläsi piilolinsseillä mahdollisimman hyvin ja niiden käyttäminen on edelleen turvallista ja mukavaa.Tästä syystä piilolinssitarkastuksessa olisi hyvä käydä säännöllisin väliajoin.