Muut palvelut

Muut palvelut

Meiltä saat laadukasta ja osaavaa palvelua myös piilolinssisovituksissa,
tyylikonsultoinnissa sekä mahdollisissa silmä- ja aurinkolasien korjaus- ja varaosatarpeissa.

Tyylikonsultaatio

Tarjoamme tyylikonsultointia yhteistyökumppanimme Tuulia Alanen-Brandtin kanssa. Tuulia tarjoaa asiakkailleen:

• Pukeutumisneuvontaa, vartalon mittasuhteiden mukaan • Henkilökohtaista värineuvontaa • Vaatekaappikonsultaatioita • ”Personal shopping”-palveluita • Kokonaisvaltaista apua ja osaamista tyylisi löytämiseen ja suunnitteluun • Tyylipäiviä ja tyyli-iltoja ryhmille ja yrityksille

Lisätietoja: primadea.fi

Kuivien silmien hoito

Kuivasilmäisyys on kyynelnesteen vähyyden tai sen heikkolaatuisuuden aiheuttama tila. Tyypillisiä kuivasilmäisyyden oireita ovat silmien punoitus, kirvely ja polttelu. Kuivia silmiä voidaan tutkia ja hoitaa onnistuneesti. Optinäön optometristeilta saat nykyaikaisen kuivasilmäpalvelun, jossa asiakkaalle tehdään kuivasilmätutkimus ja -mittaus, suositellaan jatkohoito ja kontrolloidaan hoidon vaikuttavuus.

Piilolinssien sovitus

Kun harkitset piilolinssien käyttöä tai haluat kokeilla uutta piilolinssityyppiä tai -merkkiä, kannattaa varata aika piilolinssisovitukseen. Piilolinssisovituksessa optikko tutkii silmiesi terveydentilan ja määrittää sinulle parhaiten sopivat piilolinssit ja niiden voimakkuudet.

Silmälasien korjaus ja varaosat

Kun lasit menevät rikki tai ne kaipaavat muuten vain huoltoa, voit tuoda silmä- ja aurinkolasisi meille. Tarjoamme valtuutettua huolto- ja korjauspalvelua monille eri merkkeille. Teemme huollot omassa työpajassamme, josta löytyy sekä perinteiset että uudemman teknologian työkalut.