Silmälasit

SINÄ PÄÄTÄT MILLAISIN SILMIN MAAILMAA KATSOT!

Silmälasit koostuvat kahdesta pääelementistä: linsseistä ja kehyksistä. Ensimmäisistä pullonpohjalaseista on edetty monitehoisiin ja -muotoisiin silmälaseihin, jotka suunnitellaan palvelemaan yksilöllisesti käyttäjänsä tarpeita ja vaatimuksia.

Silmälasien ensisijainen tehtävä on korjata näkökykyä, mutta niiden pitää myös näyttää hyviltä ja tuntua miellyttäviltä. Me Optinäössä haluamme auttaa parhaamme mukaan, jotta saisit unelmiesi lasit.

Kehykset

Liikkeessämme on myynnissä seuraavia kehyksiä muun muassa seuraavilta merkeiltä. Tervetuloa katsastamaan koko kehysvalikoimaamme paikan päälle!

Linssit

Oikealla linssivalinnalla taataan silmälasien toimivuus eri tilanteissa. Tarjoamme yhdessä Hoya Visionin kanssa käyttöösi laajan valikoiman korkealaatuisia linssejä. Oli tarpeissasi sitten yksiteholinssit, moniteholinssit tai toimisto- ja lähilasit, autamme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon päivittäisiin näkötarpeisiisi. Erilaiset työt ja harrastukset vaativat usein yleislaseista poikkeavia ratkaisuja, joihin meiltä löytyy myös hyviä ratkaisuja.

Hoya-linssien lisäksi valikoimissamme on Varilux-linssejä sekä kotimaisia Piiloset-linssejä.

Yuniku 3D

Yuniku3D -silmälasit ovat ainoat maailmassa, jotka ovat suunniteltu täysin sinun näkötarpeidesi ympärille. Näöntarkastuksen, näköprofiilin ja kasvoskannauksen avulla kerätyn tiedon perusteella luodaan sinulle täydelliset Yuniku 3D -silmälasit. Jokainen Yuniku -kehys 3D tulostetaan juuri sinun toiveittesi mukaisesti, jonka ansiosta sinulla on täydellisesti istuvat silmälasit.