Silmälasit

SINÄ PÄÄTÄT MILLAISIN SILMIN MAAILMAA KATSOT!

Silmälasit koostuvat kahdesta pääelementistä: linsseistä ja kehyksistä. Ensimmäisistä pullonpohjalaseista on edetty monitehoisiin ja -muotoisiin silmälaseihin, jotka suunnitellaan palvelemaan yksilöllisesti käyttäjänsä tarpeita ja vaatimuksia.

Silmälasien ensisijainen tehtävä on korjata näkökykyä, mutta niiden pitää myös näyttää hyviltä ja tuntua miellyttäviltä. Me Optinäössä haluamme auttaa parhaamme mukaan, jotta saisit unelmiesi lasit.

Kehykset

Liikkeessämme on myynnissä kehyksiä muun muassa seuraavilta merkeiltä: Anne & Valentin, Oliver Peoples, Tom Ford, Gucci, Face a face, Chloé, La Font, Silhouette, Lindberg, Ray Ban sekä Oakley. Tervetuloa katsastamaan koko kehysvalikoimaamme paikan päälle!

Linssit

Silmälasitkin voivat olla lähituote! Haluamme tarjota paikallisia lähellä tuotettuja OLO-linssejä niin arkeen työhön kuin harrastuksiinkin. Kotimainen Piiloset tuottaa OLO-linssit LIedossa, vastuullisesti aurinkovoimalla. 

Oikealla linssivalinnalla taataan silmälasien toimivuus eri tilanteissa. Tarjoamme yhdessä Piilosetin ja Hoya Visionin kanssa käyttöösi laajan valikoiman korkealaatuisia linssejä. Oli tarpeissasi sitten yksiteholinssit, moniteholinssit tai toimisto- ja lähilasit, autamme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon päivittäisiin näkötarpeisiisi. Erilaiset työt ja harrastukset vaativat usein yleislaseista poikkeavia ratkaisuja, joihin meiltä löytyy myös hyviä ratkaisuja.

OLO-linssien ja Hoya-laatulinssien lisäksi valikoimissamme on Varilux-linssejä.

Yuniku 3D

Yuniku3D -silmälasit ovat ainoat maailmassa, jotka ovat suunniteltu täysin sinun näkötarpeidesi ympärille. Näöntarkastuksen, näköprofiilin ja kasvoskannauksen avulla kerätyn tiedon perusteella luodaan sinulle täydelliset Yuniku 3D -silmälasit. Jokainen Yuniku -kehys 3D tulostetaan juuri sinun toiveittesi mukaisesti, jonka ansiosta sinulla on täydellisesti istuvat silmälasit.